SEGRE

FESTES

Queixes per vetar l'ús en cap de setmana dels tiquets 2x1 a les firetes després d'anunciar-ho

Un “error d’impremta” als cupons causa discrepàncies i confusió entre firaires i usuaris || Han de decidir si els accepten també els dies 20, 21, 27 i 28 de maig, com estava previst inicialment

Moltes atraccions han penjat una nota de rectificació que limita l’ús dels 2x1 als feiners.

Moltes atraccions han penjat una nota de rectificació que limita l’ús dels 2x1 als feiners.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ús dels tiquets 2x1 a les firetes ha suscitat queixes i discrepàncies entre clients i firaires, arran d’un “error” a l’hora de publicitar-ne la validesa. I és que els cupons de descompte (disponibles en els programes de festes i altres publicacions) assenyalen que són vàlids tots els dies, exceptuant del 10 el 14 de maig (coincidint amb les Festes de Maig) i el 19 (dia de preus populars, quan ja s’apliquen rebaixes). No obstant, la majoria de les atraccions han penjat una nota de rectificació que informa que tampoc acceptaran els 2x1 en cap de setmana (dies 20, 21, 27 i 28). De fet, el cap de setmana passat algunes atraccions ja no els van acceptar, la qual cosa va suscitar algunes queixes entre clients.

“Aprofito sempre els descomptes, sóc família nombrosa i em surt molt a compte. Altrament, és una despesa inassumible”, explica Lorena. Una opinió que també comparteix Sabina, encara que comprèn els firaires i assenyala que “els aprofitarem entre setmana” per esquivar la polèmica. Per la seua part, el president de l’Associació de les Firetes de Lleida, Hugo García, va lamentar aquest dimarts l’enrenou creat i el va atribuir a un “error d’impressió”. “Esperem consensuar entre tots una decisió ben aviat sobre els 2x1 els caps de setmana. Jo sóc partidari de mantenir el 2x1 i recomano als firaires que els agafin per no perdre clients”, va dir.

Tanmateix, sembla que no hi ha consens entre els firaires. “Els números no surten. El 2x1 està bé entre setmana, per incentivar que vinguin les famílies. Els dissabtes i diumenges ja vénen. A més, divendres passat, tots els firaires menys tres vam votar per no acceptar-los”, explica Jordi Porta, propietari de La Ranita.

Per la seua part, la Paeria va indicar, en resposta a les queixes en xarxes socials, que no és la seua competència delimitar la validesa dels 2x1, sinó dels firaires. S’han imprès 60.000 cupons.

Temen que la pluja torni a negar el recinte de Copa d’Or El president de l’Associació de les Firetes, Hugo García, va assenyalar aquest dimarts que estan preocupats per les previsions de pluja que hi ha per als pròxims dies i que, si es complissin, repercutirien en l’afluència de públic al recinte. “L’any passat va ploure i va deixar el terreny impracticable, la qual cosa va suscitar queixes entre els firaires i els clients, a l’estar tot ple de tolls. Esperem que no es repeteixi. De moment, l’afluència ha anat in crescendo i confiem que aquests dies festius repunti més”, va explicar. En aquest sentit, va recordar que és necessari trobar una situació definitiva que compleixi unes condicions òptimes per a tothom. “No ens desplau la ubicació actual, però haurien de fer-s’hi actuacions de millora. El més important és que sigui a prop de la festa, concentrada als Camps Elisis”, va indicar. Al setembre, està previst repetir la ubicació a l’actual terreny, al costat de la zona comercial de Copa d’Or.

tracking