SEGRE

TRÀNSIT

El nen conduïa sol el tractor a la Batalla de les Flors de Lleida

Fins que els va aturar la urbana, el menor portava el vehicle sol i el propietari acompanyava la carrossa a peu

Nen batalla flors

Nen batalla flors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nen de 10 anys sorprès aquest dijous portant un tractor a la Batalla de les Flors de Lleida conduïa sol, sense cap acompanyant a la cabina, segons ha confirmat la Guàrdia Urbana. Els agents van aturar el vehicle en veure que un menor es trobava al volant i van identificar el propietari cap a les 18.30 hores, una mitja hora després que comencés la desfilada (ACTUALITZACIÓ)

Imputat per deixar portar un tractor a un nen a la Batalla de les Flors

La Guàrdia Urbana va denunciar aquest dijous a la tarda per un delicte contra la seguretat en el trànsit el conductor d’un dels tractors que arrossegaven les carrosses de la Batalla de les Flors de la festa major de Lleida per deixar conduir el vehicle a un nen de 10 anys en plena rambla Ferran. Els fets es van produir a mitja tarda a l’altura de la parròquia del Carme quan, pel que sembla, uns urbans es van adonar que un dels tractors era conduït per un nen, amb el perill que això comportava per a la multitud que assistia a la tradicional festa lleidatana.

Els policies van aturar el tractor i van identificar el propietari del vehicle, un home de poc més de vint anys que és familiar del petit que conduïa el tractor. A continuació van citar l’adult perquè acudís al quarter després de la rua.

El nen que conduïa el vehicle no podrà ser imputat perquè és menor de 14 anys

El conductor va declarar a la nit davant de la Guàrdia Urbana, que li va comunicar la denúncia com a autor d’un delicte contra la seguretat viària i li va notificar que enviarien les diligències davant del jutge i davant de la Fiscalia, segons van informar fonts pròximes al cas.

També van acudir al quarter de la Urbana els pares del nen, que després de conèixer el que havia succeït van mostrar el seu enuig per la conducta del familiar i es van fer càrrec del seu fill, segons van revelar les mateixes fonts. La Policia Local també posarà el cas en coneixement de la Fiscalia de Menors per a la protecció del nen, encara que el petit no serà acusat perquè és inimputable al ser menor de 14 anys.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va denunciar aquest dijous al matí un conductor ebri després que fos interceptat al cometre una infracció a l’avinguda Doctora Castells, al barri de Cappont. Els fets es van produir a les 7.00 hores, quan una patrulla va observar la infracció d’un vehicle i li va donar l’alto. El conductor va donar un resultat positiu de 0,51 mgl/l en el control d’alcoholèmia.

DEBAT

Participa al debat obert a Facebook que trobaràs en aquest enllaç

 

 
Moment en el qual un urbà identifica l'infractor que va permetre que un nen conduís el tractor.

Moment en el qual un urbà identifica l'infractor que va permetre que un nen conduís el tractor.LLEONARD DELSHAMS

Nen batalla flors

Nen batalla flors

tracking