SEGRE

TRÀNSIT DENÚNCIA

El nen que conduïa un tractor a la Batalla de Flors anava sol a la cabina

L’adult caminava al costat del vehicle per la rambla Ferran || El jutge decidirà si segueix endavant amb la imputació policial per un delicte contra la seguretat viària

Moment en el qual un urbà va identificar dijous a la tarda el propietari del tractor.

Moment en el qual un urbà va identificar dijous a la tarda el propietari del tractor.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana remetrà al jutjat les diligències contra el jove que va permetre que un nen de 10 anys conduís un tractor dijous en plena rambla Ferran durant la Batalla de les Flors de la festa major de Lleida. Segons van informar ahir des de la Policia Local, els agents van detectar que el nen anava sol a la cabina d’un tractor de grans dimensions, per la qual cosa tenia l’únic control del vehicle mentre el seu familiar, de 21 anys, l’acompanyava caminant per la calçada. Encara que les mateixes fonts no van poder precisar quanta estona va estar el nen conduint sol el tractor, aquesta conducta hauria pogut durar uns trenta minuts, ja que l’avís es va rebre a 2/4 de 7 de la tarda, mitja hora després que s’iniciés la tradicional desfilada.

Com ja va publicar SEGRE ahir, la Urbana va interceptar el tractor a l’adonar-se que el conduïa un nen i va identificar l’amo del vehicle, un familiar seu que va acabar declarant en dependències policials el mateix dijous. La Policia Local va obrir diligències i les remetrà al jutjat, que decidirà si segueix endavant amb la imputació policial per un delicte contra la seguretat en el trànsit o si el cas queda en una sanció administrativa. També es va enviar l’atestat a la Fiscalia de Menors, encara que el nen no podrà ser imputat al tenir menys de 14 anys. Els pares del menor també van ser cridats a la comissaria, ja que no eren al lloc en el moment dels fets. Des de la Paeria, la regidora de Seguretat, Sara Mestres, va assenyalar que és un cas aïllat i que la Urbana va complir amb el dispositiu de seguretat.

Enrenou entre els usuaris de les xarxes socials

La notícia va causar ahir comentaris de tota mena a les xarxes socials, entre defensors i detractors. Entre els que la censuren, recordaven que la zona era plena de gent i, sobretot, de nens que s’atansen als vehicles per participar en la guerra de confeti. Així mateix, molts usuaris assenyalaven que és habitual que els nens condueixin tractors a les finques agrícoles, però no en zones habitades.

Moment en el qual un urbà va identificar dijous a la tarda el propietari del tractor.

Moment en el qual un urbà va identificar dijous a la tarda el propietari del tractor.LLEONARD DELSHAMS

tracking