SEGRE

SUCCESSOS DETENCIONS

Agredeix amb una botella trencada un home que volia evitar un furt

L’agressor intimidava una víctima al carrer Tallada quan un ciutadà s’hi va interposar || Quatre joves, dos dels quals són menors, assalten una caseta als Camps Elisis

Imatge d’arxiu de les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Imatge d’arxiu de les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir de matinada un home per agredir-ne un altre que intentava evitar un robatori al Centre Històric. Segons van informar fonts policials, els fets van tenir lloc poc abans de les dos de la matinada, quan van rebre l’avís d’un aldarull al carrer Tallada. A l’arribar al lloc, els agents van trobar un home armat amb una botella trencada amb la qual havia intimidat un ciutadà per robar-li. Així mateix, un altre home que passava per allà va intentar evitar l’assalt i el detingut va acabar fent-li un tall amb la botella en un braç. Els agents van haver de desarmar el lladre, que encara portava la botella trencada a la mà, i van atendre les víctimes.

Fins al lloc dels fets també es va traslladar un equip del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va auxiliar la víctima del robatori per una contusió a l’esquena i el segon afectat, per diversos talls a l’avantbraç. Tanmateix, cap dels dos no presentava ferides de gravetat, per la qual cosa van ser atesos al mateix lloc i donats d’alta pels sanitaris.

Per la seua part, la Guàrdia Urbana va detenir el responsable per un delicte de robatori amb força i un altre de lesions i va ser traslladat a dependències dels Mossos d’Esquadra per al seu pas a disposició judicial en les pròximes hores.

D’altra banda, la Policia Local també va arrestar quatre joves, dos d’ells menors d’edat, per un robatori amb força en una de les casetes de la festa major habilitades als Camps Elisis. Els fets van succeir a les 03.30 hores, quan els agents desplegats a la zona van sorprendre in fraganti els joves mentre entraven a la força en una de les carpes, concretament a l’espai del backstage, on els diferents locals de lleure nocturn presents a les festes guarden la recaptació d’aquests dies. Quan van ser interceptats, els joves portaven a sobre 500 euros en metàl·lic que s’havien emportat de la caixa. A l’identificar-los, els agents van comprovar que dos eren menors d’edat. Després d’aixecar les diligències corresponents, els quatre van ser arrestats per un delicte de robatori amb força i traslladats als Mossos perquè passessin a disposició judicial.

tracking