SEGRE

ESPAIS

Destrosses a la zona d'esbarjo per a gossos a Cappont

Els veïns demanen més manteniment

Vista de la porta d’accés al pipicà de Cappont ahir, totalment destrossada.

Vista de la porta d’accés al pipicà de Cappont ahir, totalment destrossada.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nou atac de vandalisme contra l’espai habilitat per a gossos a Cappont. L’espai es va despertar diumenge amb diverses tanques a terra i la porta d’accés totalment destrossada. L’acte vandàlic va indignar els usuaris i alguns d’ells, per poder continuar gaudint de l’espai per a gossos, va optar per reparar ells mateixos algunes tanques, lligant-les amb cordes.

Segons van afirmar alguns veïns, les destrosses són obra de joves que freqüenten la zona de matinada per fer botellón i aquest cap de setmana han estat més nombroses a causa de la celebració de la festa major.

No és la primera vegada que el pipicà és escenari del vandalisme, ja que en altres ocasions els serveis de neteja de l’ajuntament han hagut de reparar les tanques. Per aquesta raó, els usuaris demanen extremar el manteniment en aquest espai, així com més vigilància per evitar danys a les zones de botellón. S’ha de recordar que les restes no només es troben al recinte d’esbarjo de gossos, sinó també a les places properes, on hi ha zones de jocs infantils.

tracking