SEGRE

SERVEIS

La Paeria treballa en un servei de taxi compartit per a l'Horta

Una altra proposta per millorar la mobilitat a les partides és incorporar-ne rutes d’autobusos interurbans

Una vista de l'Horta de Lleida.

La Paeria treballa en un servei de taxi compartit per a l'HortaSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria planteja millores en la mobilitat a l’Horta de Lleida. Per exemple, l’ajuntament proposa aprofitar les rutes d’autobusos interurbans, actualitzar la senyalització per fer-la més visible i crear un servei de taxi compartit per a les partides sense accés al transport. Aquest és un dels temes que s’abordaran en el Congrés de l’Horta de dissabte i del que en sortirà un pla d’usos i una ordenança. El congrés, al qual es preveu que assisteixin unes 150 persones, compta amb conferències i debats en grups de discussió.

El regidor de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha explicat aquest dijous que des del servei de Mobilitat de l’ajuntament s’ha fet un estudi sobre les zones de l’Horta que queden cobertes pel transport públic municipal o interurbà, que es plasmen en un mapa de línies de 500 metres (10 minuts caminant) i 750 metres (15 minuts caminant).

La zona amb una major concentració de població que queda desproveïda de servei són les partides de Torres de Sanui i Vallcalent. En aquest sentit es proposa a l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) l’estudi per a l’ampliació del traçat de la línia que circula per la N-240 i de les parades en aquestes dues partides. També ha explicat que s’està treballant amb l’ATM per implementar el transport públic a les diferents partides de l’Horta mitjançant la millora de la senyalització de les línies de bus que ja existeixen.

L’alcalde, Àngel Ros, ha presentat els diferents eixos presents i futurs amb què treballa l’equip de govern de la Paeria dins del Pla Operatiu de l’Horta. En aquest sentit, l’alcalde ha defensat que l’ajuntament ha realitzat més de 200 actuacions a l’Horta en el darrer any i mig. “És en aquest mandat on l’Horta ha agafat un major protagonisme tant des del punt de vista de la planificació urbanística, amb la redacció del Pla d’Ordenació Urbana Municipal, però també amb l’impuls d’iniciatives específiques de l’activitat de l’Horta i amb inversió en obra pública en aquesta zona identitària de la ciutat de Lleida”, ha afirmat Ros.

El paer en cap, acompanyat del tinent d'alcalde Fèlix Larrosa, ha presentat els diferents eixos presents i futurs amb què treballa la Paeria en el marc del desenvolupament del Pla Operatiu de l'Horta de Lleida

La Paeria treballa en un servei de taxi compartit per a l'HortaAjuntament de Lleida

tracking