SEGRE

COMERÇ GASTRONOMIA

Zona Alta i Eix inclouen ‘food trucks’ en les nits obertes

El 2 i el 16 de juny, respectivament || Descomptes, música i espectacles per amenitzar les compres fins a mitjanit

Els Camps Elisis van acollir ‘food trucks’ durant un cap de setmana el mes d’abril passat.

Els Camps Elisis van acollir ‘food trucks’ durant un cap de setmana el mes d’abril passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les ja tradicionals jornades de botigues obertes fins a mitjanit que ofereixen la Zona Alta i l’Eix Comercial incorporaran en aquesta edició un nou al·licient gastronòmic. I és que està previst que incloguin food trucks, remolcs i rulots reconvertides en restaurants mòbils, de manera que els clients podran combinar compres i sopar.

La Zona Alta ha programat la Nit Oberta per al proper dia 2 de juny i a les xarxes socials publicita la instal·lació de food trucks a la plaça Pau Casals. Pel que fa a l’Eix Comercial, també anuncia a la seua pàgina web l’Star Nit per al 16 de juny amb la novetat de la instal·lació de food trucks per complementar les compres nocturnes “amb un bon tiberi”.

Durant aquestes dos jornades, els establiments comercials de les dos zones ofereixen habitualment descomptes especials i programen activitats. Així doncs, en la setena edició de la Nit Oberta de la Zona Alta hi haurà outlet nocturn, música, animació i altres esdeveniments. I a l’Star Nit de l’Eix tampoc faltaran espectacles, exposicions, caricaturistes, photocall, música, vals de compra i promocions úniques per a aquella nit.

Així mateix, l’Eix Comercial oferirà als clients aparcament gratuït als pàrquings subterranis de Sant Joan, Blondel i Auditori entre les 20.00 hores i la mitjanit.

tracking