SEGRE

successos

La Bordeta i Balàfia recuperen la normalitat després de la mort a trets d'un atracador

La policia científica continuava treballant aquest dilluns al lloc dels fets a la recerca de proves

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La benzinera de Corts Catalanes del barri de Balàfia de Lleida ha recuperat la normalitat després que aquest diumenge dos homes l'atraquessin. Els assaltants van ferir el dependent de l’establiment, a qui van fer un tall al dit amb un tornavís. Es van emportar 500 euros.

La majoria de veïns, però, desconeixien els fets i s'han assabentat del succés pels mitjans de comunicació. Algunes persones van sentir sorolls, però ho van atribuir a la celebració dels gols del Reial Madrid, que es jugava la lliga contra el Màlaga

La fugida dels atracadors va acabar a la Bordeta, on aquest dilluns els serveis de neteja s’afanyaven a netejar i treure els vidres i les restes dels vehicles estacionats a l’avinguda Pla d’Urgell, on la furgoneta dels atracadors va xocar contra alguns cotxes.

La persecució va continuar cap al carrer Hostal de la Bordeta. A les afores, van desviar la furgoneta cap a un camí sense sortida on van xocar contra una tanca. Aquest matí la policia científica ha acordonat la zona i revisava pam a pam el terreny a la recerca de proves. Entre aquestes, els casquets de bales que es van disparar durant la fugida i almenys un dels quals va tocar mortalment un dels atracadors. El seu còmplice va arribar fins a una casa pròxima on va acabar sent detingut. Com va avançar SEGRE, fonts policials van apuntar que els atracadors anaven armats, encara que les armes podrien ser simulades.

El lloc als afores de la Bordeta on va morir un dels atracadors.

La Bordeta i Balàfia recuperen la normalitat després de la mort a trets d'un atracadorÒscar Mirón

tracking