SEGRE

equipaments

Acord per reprendre el pla de millora de l'estació de Lleida

Inclou la nova terminal d'autobusos

L'actual estació d'autobusos de Lleida.

Acord per reprendre el pla de millora de l'estació de LleidaSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida reprèn el Pla de Millora Urbana de l’Estació, segons el compromís que aquest dimecres han assolit l’Ajuntament de Lleida, ADIF i la Generalitat en una reunió que ha tingut lloc a Madrid, a la seu de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries.

El Pla de l’Estació es reprèn amb totes les seves components urbanístiques, comercials i d’equipaments, el més important dels quals és la futura estació d’autobusos. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha qualificat la reunió de molt positiva i ha destacat l’actitud constructiva tant per part d’ADIF com de la Generalitat per impulsar aquest pla.

En aquest sentit, es reactivarà la Comissió de Seguiment del Pla de l’Estació, que feia anys que estava inactiva, i, en properes dates, es concretaran els seus integrants. Els objectius de la Comissió són: actualitzar els usos dels diferents polígons d’actuació de l’àmbit del Pla, treballar el procediment de desafectació dels terrenys d’ADIF on s’ubicarà la terminal d’autobusos, buscar les fórmules de gestió més adients i calendaritzar els diferents desenvolupaments, en particular, el desenvolupament urbanístic i l’execució de l’edifici en el soterrani del qual la Generalitat té previst construir l’Estació d’Autobusos.

En la trobada han participat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el president d’ADIF, Juan Bravo; el secretari d'Infraestructures i de Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font; el 2on tinent d’alcalde de la Paeria, Fèlix Larrosa; el diputat per Lleida, José Ignacio Llorens; el director general d’ADIF, Miguel Nieto; el director de Patrimoni i Urbanisme d’ADIF, Alfredo Cabello, i el director d’Urbanisme de la Paeria, Joan Blanch.

tracking