SEGRE

SUCCESSOS

Atraca a punta de ganivet una farmàcia a la Mariola

Un home amb la cara tapada que va entrar a l’establiment i va amenaçar la dependenta || Fuig amb 600 euros de la caixa

Els fets van tenir lloc en aquesta farmàcia ubicada al carrer Mariola, cantonada amb Júpiter.

Els fets van tenir lloc en aquesta farmàcia ubicada al carrer Mariola, cantonada amb Júpiter.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una farmàcia de la Mariola va ser víctima d’un atracament aquest dimarts a la tarda, quan un individu va entrar a l’establiment amb la cara tapada, va amenaçar la dependenta amb un ganivet i va fugir amb 600 euros de botí. Segons van informar fonts de la Urbana, els fets van tenir lloc a les set de la tarda en una farmàcia del carrer Mariola. Un home sol amb la cara tapada va amenaçar la dependenta amb una arma blanca i li va demanar els diners de la caixa.

Després d’aconseguir els 600 € de la recaptació, va fugir. La responsable de la farmàcia va alertar els serveis d’emergències i diverses patrulles de la Urbana i dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a la zona a la recerca de l’autor dels fets, que al tancament d’aquesta edició no havia estat detingut. La víctima de l’atracament, que no va patir lesions físiques, va prestar declaració davant de la Policia.

Aquest és el segon atracament que es registra a la ciutat de Lleida en 48 hores. Diumenge a la tarda, dos homes van atracar una gasolinera a Balàfia i van fugir. Després de la persecució policial, un dels atracadors va morir al ser disparat per la Policia. En aquella ocasió, els assaltants van agredir el dependent de la gasolinera amb un tornavís.

tracking