SEGRE

SERVEIS

El restaurant de l'estació, en funcionament en una setmana

Vista de l’exterior de la cafeteria, ja retolada amb la nova ensenya.

Vista de l’exterior de la cafeteria, ja retolada amb la nova ensenya.E. H.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres del nou restaurant de menjar ràpid de l’estació de ferrocarril estan en la recta final i la concessionària –The Eat Out Group– preveu que a finals de la setmana que ve ja obri el local, sota la insígnia Pans & Company. El terminal no compte amb un servei de restaurant com a tal des de principis d’any, encara que la firma adjudicatària sí que ha ofert de manera provisional servei de cafeteria mentre adequava el nou local.

Fa dies que diversos operaris treballen en el recinte i ja és visible la nova estètica. A banda del restaurant, la terminal compta amb diversos locals comercials buits, encara que el tancament més notori va ser el de l’Hotel Transit, que va abaixar la persiana el passat 31 de desembre, després de vint anys, al quedar desert el concurs per assumir-ne la gestió.

Fonts d’Adif van indicar que segueixen en negociacions per adjudicar-lo. La intenció és que pugui reobrir com a hotel com més aviat millor, encara que no van detallar condicions del contracte. Aquests dies també estan en la recta final les obres del col·lector.

tracking