SEGRE

TRÀNSIT

Atropellat en un polèmic pas de vianants de l'avinguda del Segre

La víctima, un veí de Lleida de 84 anys, va patir una fractura de maluc || Els veïns demanen a la Paeria que instal·li un semàfor i millori la visibilitat del pas

Els sanitaris atenent el vianant ferit abans d’evacuar-lo a l’hospital Arnau de Vilanova.

Els sanitaris atenent el vianant ferit abans d’evacuar-lo a l’hospital Arnau de Vilanova.JUAN RAMÓN TARRAGÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Lleida de 84 anys va resultar ferit aquest dilluns al matí al ser atropellat en un polèmic pas de vianants sense semàfor de l’avinguda del Segre. A conseqüència de l’impacte, el vianant va patir una fractura de maluc i policontusions. Segons va informar la Guàrdia Urbana, l’accident es va produir poc després de les 10.00 hores a l’altura del número 1 de l’avinguda del Segre, quan un turisme que circulava des del pont Vell en direcció a Pardinyes va atropellar l’octogenari, que travessava per un pas de vianants sense semàfor.

Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del SEM que va traslladar el ferit a l’Arnau de Vilanova. Fonts hospitalàries van afirmar que la víctima seguia aquest dilluns ingressada a urgències i que s’havia fracturat el maluc.

En aquest pas de vianants ja s’han produït diversos atropellaments en els últims anys. El president de l’associació de veïns de Noguerola, Miquel Sabaté, va demanar aquest dilluns que s’instal·li un semàfor davant la falta de seguretat i visibilitat. “Ho hem reivindicant d’altres vegades però ara ho tornem a demanar. És molt necessari perquè és una zona amb molt trànsit”, va assegurar, i va afegir que “no és lògic que aquest pas de vianants no estigui regulat quan és una zona molt similar a la de la rambla Ferran”. Aquest diari va intentar aquest dilluns obtenir debades la versió de la Paeria sobre aquesta petició.

D’altra banda, un motorista va resultar ferit aquest dilluns al col·lidir contra un cotxe a la carretera LL-11. L’accident va tenir lloc a les 19.10 hores i el motorista va ser traslladat a l’Arnau.

Dos ferits lleus en una col·lisió a Balàfia Dos persones van patir ferides lleus aquest dilluns al matí en una col·lisió entre dos turismes a l’avinguda Balàfia, al costat del parc de Les Magnòlies. Segons la Guàrdia Urbana, l’accident es va produir a les 9.50 hores quan dos turismes van xocar per col·lisió posterior a l’altura del número 1. Els conductors van patir una fuetada cervical i van ser atesos pels serveis d’emergències.

Imatge dels dos cotxes implicats en la col·lisió a Balàfia.

Imatge dels dos cotxes implicats en la col·lisió a Balàfia.

tracking