SEGRE

MEDI AMBIENT

Augmenten les queixes per la plaga de mosquits i les picades que genera

En barris com Balàfia, Pardinyes i Cappont

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plaga de mosquits en zones properes al riu va en augment després de les altes temperatures de les últimes setmanes i continua provocant nombroses queixes per les picades dels insectes, que impedeixen asseure’s en una terrassa a l’aire lliure. La Unió Esportiva Balàfia és una de les entitats afectades. “Hi ha moltes picades, a nens petits i grans i es fa molt difícil entrenar-se. Ets al camp i veus un núvol de mosquits i t’has d’apartar. Tot són queixes. Dimarts passat en un entrenament d’una hora del juvenil van sortir plens de picades”, va explicar el president del club, Francisco Rodríguez.

El president va comunicar a la Paeria el problema fa uns dies i continuaran insistint. La presència de mosquits fa inviable també la presència a les grades i els entrenadors no donen l’abast a aplicar repel·lent als jugadors.

Els clients eviten les terrasses a les zones més properes al riu, on més proliferen els insectes

Les terrasses situades en zones properes al riu, com Pardinyes i Cappont estan pràcticament buides, sobretot a última hora quan baixa el sol. Els seus propietaris temen que la situació es prolongui durant tota la temporada d’estiu, amb les consegüents pèrdues.

“Anem repartint repel·lents, però cada dia no podem estar així. La gent es queda una estona, ens ensenyen les picades que els han fet i ens demanen el repel·lent perquè si no se’n van a un altre lloc”, va assenyalar Llorenç Sants, cambrer d’un bar amb terrassa situat molt a prop del riu, a Cappont.

A la Unió Esportiva Balàfia han d’aplicar repel·lents als nens perquè no els piquin els mosquits.

A la Unió Esportiva Balàfia han d’aplicar repel·lents als nens perquè no els piquin els mosquits.ÒSCAR MIRÓN

tracking