SEGRE

Confinats per un foc amb un ferit en un bar del barri de Cappont

Veïns de Cappont, ahir a la nit a la zona de l'incendi.

Confinats per un foc amb un ferit en un bar de CappontAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de persones van ser confinades aquest dijous al barri lleidatà de Cappont per un incendi que es va saldar amb una persona ferida en un bar del carrer Trinitaris. El succés es va produir passades les deu de la nit quan es va declarar, per causes que es desconeixen, un incendi a la cuina d’un bar ubicat al número 2 d’aquest carrer. El foc va provocar una intensa fumarada que va causar alarma entre els veïns.

Al lloc es va desplaçar un important dispositiu de Bombers, Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, que van donar per controlat el foc passades les onze de la nit.

El succés es va saldar amb ferides de segon grau a la mà d’una persona (el propietari o un treballador del local) que va intentar apagar les flames. També va ser atès un bomber amb ferides lleus. Així mateix, hi va haver alarma per la presència de dos bombones de butà, que va fer témer una explosió. Finalment es van treure sense incidents.

Els Bombers van confinar els veïns de l’immoble de cinc plantes als baixos, on hi ha el bar. La mesura es va prendre per evitar que es veiessin afectats per la intensa fumarada.

La Guàrdia Urbana va muntar un dispositiu de seguretat des de l’avinguda València, l’avinguda Doctora Castells i la plaça Sant Joan de Mata. Al lloc dels fets va acudir l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que va garantir que abans de les dotze de la nit tots els veïns que s’havien quedat fora podrien entrar als seus domicilis i pernoctar amb normalitat.

tracking