SEGRE

La Paeria diu que fa un mes que actua contra els mosquits i que no hi ha plaga

L'ús de repel·lents contra els mosquits s'ha convertit en obligatori des de fa uns dies per als usuaris del parc de la canalització, igual que en altres zones de la ciutat pròximes al riu, especialment cap al tard.

La Paeria diu que fa un mes que actua contra els mosquits i que no hi ha plagaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida i el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Àngel Ros i Fèlix Larrosa respectivament, van afirmar aquest dijous que la Paeria ja fa un mes que actua per minimitzar la presència dels mosquits, la proliferació dels quals s’ha avançat respecte a altres anys com a conseqüència de les altes temperatures i les pluges dels últims dies. En aquest sentit, van apuntar que la brigada municipal porta a terme tasques de neteja a les zones embassades, focus de proliferació de les larves, i aplica bactericides biològics en aquells punts on es detecten larves, sobretot a prop del riu Segre.

Larrosa va rebutjar qualificar- ho de “plaga”, va matisar que “no hi ha alarma generalitzada” i que és una situació transitòria afavorida per la meteorologia registrada al maig. Va detallar que no s’actua sobre insectes adults perquè serien necessaris productes químics. Durant el xat mensual de l’alcalde d’ahir, diversos internautes li van exposar novament les seues queixes pels mosquits.

Com ja ha publicat aquest diari, diversos ciutadans de barris com Cappont, Pardinyes o Balàfia han expressat el seu malestar per les picades. Ros també va subratllar que a partir de la setmana que ve s’actuarà sobre la mosca negra al Segre i els macròfits, cosa que ajudarà a minvar el

tracking