SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Col·lapse viari per un accident a Lleida i un ferit greu a Tàrrega

Un camió perd la càrrega a l’A-2 i provoca cues quilomètriques || A l’UCI un conductor de 80 anys després d’una col·lisió frontal a la polèmica carretera L-310

Ahir es van registrar cues a Lleida a l’autovia al perdre part de la càrrega un camió.

Ahir es van registrar cues a Lleida a l’autovia al perdre part de la càrrega un camió.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos aparatoros accidents a Lleida i Tàrrega van provocar ahir problemes viaris. El primer es va produir a la polèmica L-310, que uneix Tàrrega amb Guissona. Un home de 80 anys va resultar ferit de gravetat en una col·lisió frontal entre un turisme i un camió entre la Figuerosa i Riudovelles, nuclis agregats de Tàrrega. L’accident va tenir lloc cap a les 10.20 hores en el punt quilomètric 6 de l’L-310, on un cotxe i un camió van xocar frontalment per causes que es desconeixen i que s’estan investigant. El conductor del cotxe, un Citroën C-4, va quedar atrapat i va haver de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat. Va ser traslladat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ingressar a la Unitat de Cures Intensives, segons van apuntar fonts hospitalàries. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Arran del sinistre, un carril de la carretera L-310 va quedar tallat al trànsit fins a les 12.00 hores i els Mossos van donar pas alternatiu.

L’altre sinistre es va produir cap a les 13.30 hores a l’autovia A-2 al seu pas per Lleida a l’altura de la carretera de Corbins, quan un camió, que anava en direcció a Barcelona, va perdre part de la càrrega. Transportava pots de melmelada, que van quedar escampats per la calçada, la qual cosa va obligar a tallar el trànsit durant mitja hora, fet que va originar cues de més de dos quilòmetres. Les retencions es van prologar fins a les 15.00 hores.

Dos ferits més en un xoc a Camarasa La carretera C-26, al seu pas pel terme municipal de Camarasa, va estar tallada durant una hora ahir a la tarda després d’una col·lisió entre dos turismes. A conseqüència del xoc, dos persones van resultar ferides i van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova en estat menys greu, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques. Al lloc van acudir Mossos i Bombers.

Ahir es van registrar cues a Lleida a l’autovia al perdre part de la càrrega un camió.

Ahir es van registrar cues a Lleida a l’autovia al perdre part de la càrrega un camió.ÒSCAR MIRÓN

tracking