SEGRE

El cementiri de Lleida tindrà enllumenat amb energia solar i s'adequarà el pàrquing

La Paeria ha finalitzat la construcció de 132 nous nínxols al departament Verge de Montserrat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida ha finalitzat la construcció de 132 nous nínxols al departament Verge de Montserrat del cementiri municipal. Els tinents d’alcalde Fèlix Larrosa i Xavier Rodamilans han visitat aquest dimarts aquestes les obres, que es completaran amb altres al recinte com la millora de l’enllumenat i l’adequació de l’aparcament en un solar municipal situat davant del cementiri.

Larrosa ha explicat que la Paeria construirà 84 nínxols més al cementiri. Tenint en compte que anualment la mitjana de nous nínxols que s’ocupen és de 150, el tinent d’alcalde ha assegurat que amb aquestes actuacions l’espai disponible del cementiri queda garantit per uns 25 anys aproximadament, una xifra que s’incrementarà sensiblement amb la propera disposició de nous nínxols.

Al mateix temps, Larrosa ha anunciat altres inversions que es duran a terme al cementiri, com són la millora de l’enllumenat, amb un sistema que s’alimentarà de l’energia solar. A més, també està prevista l’adequació del solar de davant del cementiri on s’habilitarà un aparcament. En aquest sentit, el tinent d’alcalde ha explicat que els tècnics municipals redactaran el projecte durant aquest any i al proper s’abordaran aquestes actuacions.

El cementiri municipal de Lleida té actualment més de 20.000 nínxols.

La visita al departament Verge de Montserrat del cementiri de Lleida.

El cementiri de Lleida tindrà enllumenat amb energia solar i s'adequarà el pàrquingAjuntament de Lleida

tracking