SEGRE

MERCAT

Pisos per menys de 20.000 euros a Lleida

Bankia ofereix 277 habitatges a la província per sota de 60.000 € i 120 d’aquests per menys de 20.000 € || Segona mà, a reformar i sense ascensor

En aquest bloc de la Baixada de la Trinitat es ven un pis per 15.170 €.

En aquest bloc de la Baixada de la Trinitat es ven un pis per 15.170 €.E.H.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banca continua tenint pendent donar sortida a un gran nombre d’habitatges de segona mà que tenen molt poc atractiu en el mercat immobiliari, la qual cosa fa que adopti polítiques de comercialització agressives. És el cas de Bankia, que aquest dimarts va posar a la venda 4.000 habitatges a l’Estat, 281 dels quals a la província de Lleida, amb rebaixes del 40%.

Els preus, que poden consultar-se al web de la immobiliària Haya, són inusualment baixos. En el cas dels de Lleida, tots menys quatre costen menys de 60.000 euros i hi ha 120 pisos (la meitat, a la capital) per sota de 20.000 euros. Es tracta d’habitatges en zones velles de barris com la Mariola, la Bordeta, Balàfia, Cappont, Centre Històric, el Clot o l’Escorxador, per exemple, sempre a reformar i en molts casos sense ascensor, la qual cosa representa un handicap important.

No obstant, encara que requereixen probablement una inversió extra per posar-los a punt, el preu per metre quadrat és molt baix, ja que alguns d’aquests habitatges no són petits, sinó que tenen fins a tres i quatre habitacions. A més a més, l’entitat financera ofereix hipoteques de fins al 100% per adquirir-los.

Per posar algun exemple, és possible trobar un pis de tres habitacions i 77 m² al carrer Castella per 13.365 euros, o un altre a l’avinguda Artesa, també de tres habitacions i 63 m², per 14.861 euros, encara que en aquest cas és un segon que no disposa d’ascensor.

Molts inversors, en aquest sentit, estan fent l’agost aprofitant els baixos preus per adquirir habitatges nous i renovar-los amb una petita reforma per treure’ls a lloguer. A banda de 147 pisos a Lleida, en aquesta promoció també poden trobar-se habitatges a Balaguer (61), Mollerussa (19), Alcarràs (12), Agramunt (5) i en vint-i-cinc localitats més de Ponent.

Exemples

  • 12.096 €.

Pis al carrer Hostal de la Bordeta.

Compta amb 68 metres quadrat s út i ls i quatre habitacions

  • 25.200 €.

    Pis al carrer Vallcalent.

    Habitatge de tres habitacions i dos terrasses, amb 64 metres quadrats.

  • 11.088 €.

    Pis al carrer Comerç de Mollerussa.

    Té 87 m² i quatre habitacions. És un quart sense ascensor.

  • 9.526 €.

    Pis al carrer Barrinou de Balaguer.

    És un habitatge de 56 m² i tres habitacions, en un quart sense ascensor. 

  • tracking