SEGRE

Dos col·lisions causen ferides a un ciclista a l'LL-11 i a un conductor a l'A-2

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ciclista de 49 anys va resultar aquest dijous ferit lleu al ser colpejat per un vehicle quan circulava per l’LL-11, a l’altura del carrer Victoriano Muñoz. L’accident es va produir a les set i deu del matí i el ciclista va patir ferides molt lleus, però no va haver de ser hospitalitzat i va ser atès pels serveis sanitaris al mateix lloc.

D’altra banda, una altra persona va resultar ferida també de caràcter lleu en una col·lisió entre dos vehicles a l’A-2 al seu pas per Lleida. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 12.37 hores que s’havia produït un xoc en el punt quilomètric 465 d’aquesta via en direcció a Saragossa. Fins al lloc es van traslladar dos dotacions de Bombers i el SEM va atendre a una persona amb ferides lleus.

Així mateix, els Bombers van actuar en un altre sinistre ocorregut a Ivars d’Urgell. L’accident va tenir lloc a les 9.51 hores al carrer Estany de la localitat del Pla d’Urgell, en el qual va resultar ferit un motorista després de patir una col·lisió, per causes que es desconeixen i s’investiguen, amb un vehicle. El ferit, de 76 anys, va ser evacuat per una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques a l’Arnau amb talls a les mans i als genolls, a causa de la caiguda, i dolor a les lumbars.

tracking