SEGRE

Detinguts per agredir dos urbans al Centre Històric

Els arrestats estaven molestant i increpant una jove

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la façana de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir dos joves que van increpar una noia i van acabar agredint dos agents al Centre Històric de Lleida. Segons van informar les fonts policials, els fets van ocórrer a la tarda quan la Policia Local va rebre una trucada alertant que hi havia dos joves, d’origen subsaharià, que estaven molestant tots els vianants que passaven pel carrer Ronda de Sant Martí, just a les escales d’accés a la Seu Vella. Segons els diferents testimonis, la van prendre especialment amb una jove, que van increpar i que va provocar que els veïns demanessin la presència de la Guàrdia Urbana al lloc.

Al personar-se una patrulla a la zona, els joves, que podrien haver estat consumint begudes alcohòliques, no atenien a raons amb els dos agents, que intentaven mediar perquè es tranquil·litzessin i deposessin la seua actitud. Tanmateix, els joves van respondre als agents amb actitud violenta i els van acabar agredint, lesions per les quals els dos urbans van haver de ser atesos pels serveis d’emergències al mateix lloc dels fets.

Finalment, els joves també van ser arrestats per un delicte d’atemptat a l’autoritat i desobediència als agents, a més de per increpar la jove, que va interposar una denúncia pels fets. Els arrestats també van ser traslladats a l’Arnau per a una revisió mèdica. D

Desobediència als agents D’altra banda, la Urbana va denunciar ahir un jove per fer les seues necessitats a la via pública i desobeir els agents. Els fets van ocórrer a les 1.30 hores a la plaça Víctor Siurana quan els agents el van sorprendre mentre orinava. El jove, de 24 anys, va intentar fugir sense identificar-se.

tracking