SEGRE

BARRIS URBANISME

Pardinyes vol vianalitzar un tram del carrer Girona

Les voreres són molt estretes i és lloc de pas d’alumnes de tres centres || També reclamen arreglar una pista esportiva

Vista del carrer Girona, amb les voreres molt estretes.

Vista del carrer Girona, amb les voreres molt estretes.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard) insta la Paeria a convertir en zona de vianants el tram del carrer Girona, entre Jeroni Pujades i Camí de Corbins, ja que les voreres són molt estretes i és un carrer cèntric i molt transitat. “Molts alumnes de l’institut Lladonosa i els de l’escola Riu Segre passen per aquest tram de carrer, que arriba a ser perillós, perquè alguns caminen per la calçada”, explica Rafa Fernández, president de l’entitat.

Així mateix, a la pista esportiva ubicada al costat de la plaça dels Ferroviaris demana pavimentar el terreny annex perquè pugui servir per jugar alhora dos partits. I és que, segons Fernández, al barri li falten equipaments per practicar esport. En aquest sentit, una de les propostes per a la qual intentaran aconseguir finançament en el marc dels pressupostos participatius d’aquest any de la Paeria serà cobrir la pista poliesportiva al costat del col·legi Riu Segre. “El pavelló està molt massificat i podrien distribuir-se les competicions i els entrenaments de clubs del barri entre els dos equipaments”, va assenyalar.

D’altra banda, el president veïnal va avançar que Orvepard preveu impulsar ben aviat una campanya per conscienciar els veïns del barri de ser més cívics i nets i incentivar que es recicli més. Encara no han dissenyat els cartells, però esperen que es puguin distribuir ben aviat.

tracking