SEGRE

OPOSICIÓ

Postius insta Ros a formalitzar el “tripartit 'de facto” amb Cs i el PP

Critica la seua “oposició radical” al procés

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del grup del PDeCAT a la Paeria, Toni Postius, va reclamar aquest dilluns a l’alcalde, Àngel Ros, que formalitzi el “tripartit de facto que forma el PSC amb Cs i el PP, ja que l’últim any han coincidit en el 90% de les votacions” i el va acusar de “no tenir el valor de fer-ho” per una qüestió d’imatge.

Postius va assegurar que aquesta aliança és “radical” en l’oposició al procés sobiranista i porta a terme una “guerra” contra la llengua catalana. “Volen impedir que la ciutat sigui al costat del país i de la democràcia. Faig una crida a la ciutadania perquè diguin que estem amb el procés i amb la democràcia”, va afirmar Postius.

El líder del PDeCAT, que va reiterar que tornarà a presentar la seua candidatura per ser cap de llista de la formació a la Paeria, va carregar també contra les declaracions de Ros d’aquest dilluns i va assegurar que “cada vegada costa més distingir el discurs de Ros del de Mariano Rajoy”.

Postius va passar balanç dels dos primers anys del mandat municipal i va censurar que “malgrat que el govern es posa medalles de transparència, hem hagut d’anar cinquanta vegades a demanar empara a la comissió de garantia d’accés a la informació, que les ha resolt totes al nostre favor”.

Va destacar que han intentat suplir l’actuació del govern per fer front a problemàtiques que els socialistes ignoren com la polèmica per les plaques franquistes, els okupes de la Bordeta, el Parc de les Arts de Camp d’Esports, la plaga de mosquits o els problemes de la Llotja. El PDeCAT ha presentat un total de 437 preguntes en comissions provinents de demandes directes dels ciutadans, més de vuitanta propostes de resolució i 34 mocions, de les quals dinou han estat consensuades amb altres grups municipals, va afirmar Postius.

El grup municipal del PDeCAT va passar ahir balanç del mandat.

El grup municipal del PDeCAT va passar ahir balanç del mandat.PDECAT

tracking