SEGRE

TURISME

El parador del Roser ofereix 28 llocs de treball per posar-se en marxa

Busca personal de manteniment, cuina, recepció, administració i cambrers || En la majoria de llocs exigeix tres anys d’experiència i en els que són de cara al públic, dominar almenys l’anglès

El Parador del Roser obrirà el gener o el febrer de 2017, després de gairebé 7 anys d'obres

L'obra civil s'acaba aquest mes i ja s'ha licitat la decoració i el mobiliari de l'edifici, que costarà en total 12,9 milions

Parador del RoserLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La posada en marxa del parador del Roser és cada vegada més pròxima i l’empresa que el gestiona, Paradors Nacionals, acaba d’iniciar el procés de selecció de 28 empleats que s’hauran d’encarregar de la gestió d’aquest nou hotel.

Estan distribuïts en catorze perfils professionals diferents en les àrees de cuina (un cap de cuina, dos auxiliars, tres ajudants i un cuiner), recepció (un cap de recepció, tres recepcionistes i quatre ajudants de recepció a mitja jornada), manteniment (un cap de manteniment i un especialista en aquesta àrea), administració (un cap d’administració i un administrativocomptable), cambrers (tres cambrers i cinc auxiliars de cambrers) i un cap de restaurant.

> ENLLAÇ PER VEURE LES OFERTES DE FEINA

El procés de selecció es porta a terme a través de l’Institut Municipal d’Ocupació i de GlobaLleida. En la majoria de casos, les ofertes exigeixen una experiència mínima de tres anys en llocs similars, i en els que són de cara al públic es demana que el candidat tingui bon nivell d’anglès, a més de català i castellà, i es valora el domini del francès. La companyia ja va incorporar l’anterior director de l’hotel Zenit, Miquel López, com a responsable del nou parador.

Les obres de l’equipament estan acabades des del mes de novembre i en els últims dies es treballava en la instal·lació del mobiliari. Encara no hi ha data fixada per a la posada en marxa del parador ni s’han començat a vendre habitacions, però les últimes previsions eren que pogués començar a funcionar aquest estiu.

Aquest nou hotel s’ubica a l’antic edifici del convent del Roser, que ha estat renovat per complet, obra que ha inclòs cobrir el claustre de l’edifici i recuperar l’àrea de la vella església, que no s’utilitzava. Compta amb 53 habitacions dobles situades al voltant del claustre, que acollirà una sala d’estar i la cafeteria. La construcció es va iniciar l’any 2010.

Les claus

  • Parador del Roser. Es troba en fase de posada en marxa i acaba d’iniciar el procés de selecció per cobrir un total de 28 llocs de treball a les àrees de recepció, cuina, cambrers, restaurant, administració i manteniment. En total, busca catorze perfils professionals diferents. Encara no té data d’obertura fixada.
  • Hospital Santa Maria. En l’àmbit sanitari, l’hospital Santa Maria també busca personal, en concret 23 persones per reforçar l’àrea de Salut Mental. Són sis psiquiatres, set psicòlegs, cinc infermers especialistes en salut mental i cinc terapeutes ocupacionals o educadors socials.

El Santa Maria incorpora 23 professionals sanitaris L’hospital Santa Maria incorporarà 23 professionals sanitaris per reforçar l’àrea de Salut Mental (sis psiquiatres, set psicòlegs clínics, cinc infermers especialistes i cinc terapeutes ocupacionals o educadors socials). En aquest sentit, el delegat de Salut, Jordi Cortada, va explicar que aquesta ampliació de personal permetrà atendre la creació d’una nova unitat de deu llits per a patologies duals (persones que combinen un trastorn mental amb una addicció); l’ampliació de quatre a dotze llits del servei infantojuvenil (quatre per a la unitat de crisi d’adolescents i quatre per a pacients subaguts); l’ampliació de vint a trenta places de l’hospital de dia d’adults; i la creació de tres equips nous de seguiment individualitzat. Es distribuiran entre l’atenció social a persones sense llar amb patologies mentals, l’atenció a domicili a malalts perquè puguin seguir a casa i al seguiment a interns de la presó en règim obert. El departament de Salut ha ampliat aquest any un 32% (5,2 milions més) el pressupost per a Salut Mental a Lleida.

tracking