SEGRE

MOBILITAT

La Paeria amplia la ruta de la línia 5 a Cappont amb cinc noves parades

Els veïns ho aplaudeixen i ERC vol un altre bus

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ampliarà el recorregut de la línia 5 dels autobusos urbans, que connecta Doctora Castells amb l’Arnau de Vilanova, al seu pas per Cappont. La modificació del traçat, que serà efectiva a partir del 26 de juny, és una reivindicació històrica dels veïns del barri, ja que les actuals parades queden allunyades de la zona d’expansió residencial. En concret, el nou recorregut comptarà amb set parades al barri, davant les cinc actuals, de les quals tres se suprimeixen.

L’alcalde, Àngel Ros, va destacar que aquestes cinc parades noves al barri “beneficiaran unes 5.000 persones i oferiran un millor servei de bus als carrers Agustins, Pont de Suert i Doctor Trueta i a l’avinguda de Barcelona”. També va afegir que quedaran coberts els tres col·legis del barri (Frederic Godàs, Camps Elisis i Francesco Tonucci) i equipaments esportius com l’Atlètic Segre.

Veni Ros, presidenta de l’associació de veïns, va agrair que el projecte sigui una realitat. Aquests dies, els tècnics habiliten aquestes noves parades (Alacant-Garrigues, Pont de Suert, Agustins-Garrigues, Barcelona-Riu Ebre, Estudi General-Joan Fuster).

Per la seua part, el portaveu d’ERC, Josep Maria Baiget, va qualificar la modificació del traçat de “pedaç” i va criticar que l’ajuntament no augmenti el nombre de vehicles destinats a l’L5, la qual cosa implicarà un increment del temps de freqüència de pas de 15 a 17 o 18 minuts. També va demanar un bus més per a l’L7.

Respecte al volum de passatgers dels autobusos urbans, la Paeria estima que aquest any augmentaran prop d’un 2 per cent respecte als de l’exercici passat, i s’arribarà d’aquesta manera als 6,5 milions.

Àngel Ros, diversos regidors i representants veïnals van fer ahir en bus el nou recorregut de l’L5.

Àngel Ros, diversos regidors i representants veïnals van fer ahir en bus el nou recorregut de l’L5.ITMAR FABREGAT.

tracking