SEGRE

UNIVERSITAT

Final de la selectivitat, que inclou preguntes d''El lladre de bicicletes'

Els exàmens de selectivitat es van iniciar dimarts.

Els exàmens de selectivitat es van iniciar dimarts.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tercera i última jornada de les proves d’accés a la universitat va acabar aquest dijous amb els exàmens de les assignatures de la fase específica: Geografia, Física, Dibuix artístic, Llatí, Matemàtiques, Biologia, Cultura audiovisual, Grec, Literatura catalana i Tecnologia industrial.

En l’examen de Cultura audiovisual, es va preguntar als estudiants sobre un fotograma d’El lladre de bicicletes, de Vittorio de Sica, i el neorealisme. En el de Literatura catalana, un dels últims exàmens d’aquesta selectivitat, els alumnes van contestar pregunas sobre El poema de la rosa als llavis, de Joan Salvat-Papasseit; el conte La rebel·lió de les coses, de Pere Calders; Pilar Prim, de Narcís Oller’, i El violí d’Auschwitz, de Maria Àngels Anglada, entre d’altres.

En el de Geografia els van preguntar per les energies renovables i en el de Llatí, es van enfrontar a un text de La guerra de les Gàl·lies, de Juli César. La Generalitat va destacar la “total normalitat” en les proves. Els resultats es coneixeran el dia 28.

tracking