SEGRE

TRIBUNALS

Fiscalia demana presó per a un home acusat d'abusos a la seua fillastra de 8 anys

L’home ho nega i diu que és una revenja

Abusos

AbusosÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia va sol·licitar aquest dijous a l’Audiència de Lleida una condemna de cinc anys de presó per a un veí de la capital acusat d’abusar sexualment de la filla de vuit anys de la seua exparella. L’acusat va negar els abusos i va afirmar que mai va fer tocaments ni cap altre tipus d’agressions a la nena malgrat la denúncia de la mare de la menor.

L’home va explicar al tribunal que discutia sovint amb la que era la seua parella i que havien deixat la relació en diverses ocasions tot i que ella no volia. Va afegir que quan passava, ella el denunciava, per exemple per mals tractes, i que al tornar retirava la denúncia. Va assegurar que el dia de la ruptura definitiva, el 10 de març del 2016, la dona el va denunciar per venjar-se d’ell. “Aquell dia vam discutir, me’n vaig anar i em va dir que m’arruïnaria la vida”, va declarar en el judici.

El Ministeri Públic demana que se’l condemni a cinc anys de presó i la defensa sol·licita l’absolució

Els suposats abusos es van produir a Lleida i segons l’escrit del Ministeri Fiscal, van tenir lloc en diverses ocasions al pis on convivia l’acusat amb la seua parella i els dos fills d’ella, un nen i la nena, entre finals del 2015 i fins al 10 de març del 2016, quan es van denunciar els fets.

La nena va declarar a porta tancada i per videoconferència. Per la seua banda, els especialistes del Servei d’Assessorament Tècnic de Família van ratificar els seus informes i van declarar que el relat de la nena era creïble.

La Fiscalia va mantenir la petició de condemna de cinc anys de presó per un delicte continuat d’abusos sexuals i que indemnitzi la nena amb 20.000 euros pels danys morals soferts. La defensa de l’acusat va demanar l’absolució ja que considera que es tracta d’una denúncia falsa per part de la mare.

tracking