SEGRE

COMERÇ DINAMITZACIÓ

Nit de festa i compres a l'Eix

Més de cent establiments obren fins a mitjanit i els lleidatans s’impliquen en les compres i les activitats de la quarta StarNit || L’associació estudiarà si la manté fixa el mes de juny

Moltes botigues van oferir menjar, beguda i descomptes.

Moltes botigues van oferir menjar, beguda i descomptes.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 116 botigues i negocis de l’Eix Comercial es van sumar ahir a la quarta StarNit, una iniciativa de dinamització que va omplir els carrers d’aquesta zona comercial de compradors i propostes musicals, artístiques i gastronòmiques fins a mitjanit. Era la primera vegada que l’associació de comerciants la celebrava al juny (fins ara ho feia al setembre), i va optar per avançar-la a petició dels mateixos associats. Defensaven poder aprofitar més la llum del dia i “estimular les vendes” al celebrar-se abans de les vacances d’estiu.

I la meteorologia va acompanyar la nit comercial, encara que en alguns moments de la vetllada la calor va ser encara sufocant.

Els comerciants diuen que aquest tipus d’iniciatives fomenten les vendes, “que costen de remuntar”

Entre les novetats d’aquesta edició, van destacar els food trucks col·locats al llarg de l’Eix que, així com els caricaturistes, van ser uns dels reclams per als assistents de totes les edats. Una exhibició de zumba a la plaça Sant Joan va donar el tret de sortida a la jornada. Així mateix, algunes botigues van organitzar les seues pròpies activitats, com desfilades de moda, descomptes en alguns articles o còctels per als clients.

Llorenç González, president de la federació de l’Eix Comercial, va destacar que aquest tipus d’iniciatives ajuden a incentivar les vendes, “que costen de remuntar després de la crisi”. Respecte al futur de les properes edicions de StarNit, l’entitat passarà una enquesta als establiments per decidir quan celebrar-les, “els comerciants tindran la paraula”. Rafael Peris, edil de Comerç, va manifestar que la iniciativa té bona salut i està consolidada.

Moltes botigues van oferir menjar, beguda i descomptes.

Moltes botigues van oferir menjar, beguda i descomptes.AMADO FORROLLA

tracking