SEGRE

La Diputació construirà un edifici de serveis de set plantes a Ferran

Estarà enllestit a finals del 2018, “per facilitar una major atenció i serveis als ajuntaments i millorar els espais de treball”, segons ha anunciat Reñé

La façana del Palau de la Diputació de Lleida.

La Diputació de Lleida construirà un edifici de serveis de set plantes a la rambla FerranSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha anunciat aquest dimecres que ha encomanat als serveis tècnics l’inici de les licitacions per a la construcció i posada en servei a finals de l’any 2018 d’un nou edifici de serveis municipals a la finca annexa al Palau de la Diputació, ubicada al número 19 de la Rambla Ferran .

Segons ha explicat Reñé, “aquesta proposta es planteja per cobrir la necessitat de millorar i incrementar els espais de servei als municipis des de la institució”. Alhora, ha afegit, millorarà també les condicions de treball del personal de la institució i “facilitarà la ubicació de nous equips als servei dels municipis en matèries tècniques, jurídiques i d’assessorament en adaptació a les noves tecnologies en què la llei és cada dia més exigent”.

La superfície construïda que es proposa és de 1.650 metres quadrats, dividida en set plantes d’alçada. Donat que al subsòl de la finca s’han trobat restes arqueològiques, els serveis de la institució hi estan treballant per garantir la seva preservació.

L’anunci del concurs de projectes per la redacció del projecte bàsic i d’execució es pot consultar al BOP número 119 publicat aquest dimecres. L’adjudicatari disposarà de 2 mesos per la redacció del projecte.

Pel que fa al finançament d’aquest nou edifici, en el ple d’aquest divendres de la Diputació de Lleida es proposarà l’aprovació d’una reserva de crèdit de 3 milions d’euros.

tracking