SEGRE

BARRIS SALUT PÚBLICA

Denuncien una plaga de paneroles a Cappont

Els veïns instaran la Paeria a prendre mesures, com fumigar clavegueres || Al contrari, el nombre de mosquits va a la baixa

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de diverses zones del barri de Cappont pateixen una plaga de paneroles que procedeix del carrer i envaeix els habitatges. La presidenta de l’entitat veïnal del barri, Veni Ros, va afirmar que en els últims dies ha rebut múltiples queixes i va afegir que la setmana vinent sol·licitarà a l’àrea de Medi Ambient de la Paeria que prengui mesures, com fumigar les clavegueres. Va assegurar que les queixes procedeixen de residents en l’entorn de l’església de la Sagrada Família i el col·legi Francesco Tonucci i la plaga també afecta carrers com Riu Ebre, Abat Escarré i Agustí Duran i Sanpere.

“Són paneroles petites i marrons, i n’hi ha moltes. Els veïns estan molt preocupats. Alguns han hagut de fumigar i els han dit que a l’haver fet tanta calor i amb tant temps sense ploure s’ha triplicat el nombre habitual d’aquestes paneroles a les clavegueres”, va explicar la dirigent veïnal. En canvi, va indicar que en els últims dies sembla estar remetent una mica la intensitat de mosquits al barri.

Paneroles a la paret al costat del portal d’un edifici a Cappont.

Paneroles a la paret al costat del portal d’un edifici a Cappont.VECINOS DE CAPPONT

tracking