SEGRE

INFRAESTRUCTURES

L'accés a Lleida per l'N-II, més segur i amb doble carril

Ros i Manso van inaugurar aquest dijous l’últim tram, que incorpora una rotonda i carril bici || Amb un pressupost de 960.000 euros

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de millora de l’accés a Lleida per la carretera de Saragossa (N-II) ja han finalitzat, amb la urbanització de l’últim tram comprès entre la rotonda del Camí de Rufea i la de Creu del Batlle, de nova construcció.

La millora de la seguretat, l’augment de la capacitat de vehicles −amb el desdoblament de la carretera− i la correcció del rasant han estat les principals actuacions en aquest tram, que també compta amb un carril bici i la plantació de vuit-cents arbres. El pressupost ascendeix a 960.000 euros.

L’alcalde, Àngel Ros, va destacar que aquestes obres “milloren substancialment l’entrada a la ciutat”, i va subratllar la utilitat de les rotondes al “facilitar els canvis de sentit i evitar els girs a l’esquerra” per accedir a Rufea, la Caparrella o Butsènit.

Per la seua part, Inma Manso, la subdelegada del Govern espanyol, va dir que aquesta obra, fruit d’un conveni entre Foment i la Paeria, “evidencia que l’entesa entre administracions millora la vida de les persones”.

Ros, Manso, Larrosa i representants veïnals, ahir al carril bici que incorpora el tram de l’N-II.

Ros, Manso, Larrosa i representants veïnals, ahir al carril bici que incorpora el tram de l’N-II.ÒSCAR MIRÓN

tracking