SEGRE

SENTÈNCIA

Quatre anys de presó per encastar un 4x4 per robar i incendiar-lo

Van assaltar un taller de la Bordeta, un restaurant de Cappont i una botiga de matalassos de la Zona Alta || Els van detenir després de calar foc al totterreny

Imatge del 4x4 després de ser incendiat pels lladres al Camí de la Mariola.

Imatge del 4x4 després de ser incendiat pels lladres al Camí de la Mariola.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència Provincial de Lleida ha condemnat a sengles penes de quatre anys de presó dos homes que van ser detinguts el 7 d’abril de l’any passat per tres robatoris amb força en establiments comercials de la ciutat, en dos dels quals van encastar un 4x4 que després van incendiar al Camí de la Mariola (vegeu la foto).

El tribunal provincial ratifica la sentència de primera instància del jutjat penal número 1 de Lleida, que els va condemnar per un delicte de robatori continuat amb força, amb l’agreujant de reincidència, perquè comptaven amb nombrosos antecedents.

L’Audiència, segons consta a la sentència, considera provat que van robar un totterreny que estava estacionat i el van utilitzar per encastar-lo en un taller del carrer Osca, al barri de la Bordeta, i en un restaurant del carrer Pere de Cabrera (Cappont).

Els apliquen l’agreujant de reincidència perquè compten amb nombrosos antecedents per robatoris

També van robar en una botiga de matalassos de l’avinguda Rovira Roure, a la Zona Alta. Posteriorment, se’n van anar amb el cotxe fins al Camí de la Mariola i li van calar foc.

La Guàrdia Urbana va sorprendre, cap a les 08.00 hores d’aquell dia, dos individus després d’incendiar al Camí de la Mariola un totterreny que coincidia amb el vehicle utilitzat en els robatoris i havia estat sostret a la Mariola. Portaven una bossa amb eines i objectes que havien estat robats als tres locals, entre els quals la caixa de cabals del taller mecànic.

Els agents van localitzar un tornavís i unes claus que el propietari del cotxe va explicar que eren seues. Diversos testimonis també els van reconèixer i una petjada coincidia amb la d’un dels dos acusats.

El tribunal també els condemna a indemnitzar amb 300 euros el propietari del vehicle sostret pel seu valor venal i a indemnitzar amb 150 euros el propietari del taller pels diners que van robar.

tracking