SEGRE

EMERGÈNCIES INCIDENT

Sis ferits per inhalació de fum en un foc declarat en un pis de Príncep de Viana

L’incendi es va iniciar al cremar-se per raons desconegudes un microones

Els equips d’emergències, ahir, durant l’incendi declarat a Príncep de Viana.

Els equips d’emergències, ahir, durant l’incendi declarat a Príncep de Viana.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sis persones van resultar ferides de diversa consideració durant el matí d’ahir per inhalació de fum després que es cremés el microones del seu pis, situat a la vuitena planta del número 70 del carrer Príncep de Viana de Lleida. Quatre dels ferits tenien un pronòstic menys greu, entre els quals dos menors, i els altres dos, lesions de caràcter lleu, segons van informar a aquest diari fonts sanitàries.

Les sis víctimes de l’incendi, que es va declarar per causes que es desconeixen i que s’investiguen, van ser traslladades per diverses dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Arnau de Vilanova.

Els Bombers de la Generalitat també van sufocar ahir sengles focs a la Bordeta i Pardinyes

Els Bombers van sufocar el foc en pocs minuts. L’incendi va tenir afectacions de trànsit, ja que es va produir a mig matí en un cèntric carrer de la ciutat. Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana van acudir-hi per regular la circulació. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’incendi a les 11.32 hores i fins al lloc dels fets van enviar tres dotacions.

D’altra banda, els Bombers van sufocar ahir un incendi que va cremar 1,5 hectàrees d’herba seca cap a les 17.00 hores a prop del carrer Salou, a la Bordeta. A la nit van acudir a un petit foc a Pardinyes, a prop de les instal·lacions d’Ilnet.

tracking