SEGRE

SEGURETAT

A la presó per robar amb navalla i xeringa a Lleida

En el seu últim assalt hauria fet caure a terra un home per emportar-se una bicicleta i el jutge l’ha empresonat perquè té una vintena d’antecedents per fets similars

El presumpte lladre intentava vendre en aquesta zona la bicicleta.

El presumpte lladre intentava vendre en aquesta zona la bicicleta.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos van detenir la setmana passada en un edifici del carrer Sant Ruf un suposat lladre multireincident després que robés presumptament una bicicleta amenaçant la víctima amb una xeringa. El sospitós, que compta amb més d’una vintena d’antecedents similars, també està acusat de robar dos mòbils a punta de navalla. El jutge l’ha enviat a presó.

L’arrest es va produir divendres passat després que un home que circulava amb la seua bicicleta pel carrer Pintor Benseny fos assaltat per un individu que el va espentejar i el va fer caure a terra. Encara que es va resistir que s’emportés la bicicleta, finalment el lladre ho va aconseguir després d’amenaçar-lo amb una xeringa i va fugir del lloc. La víctima va començar llavors a perseguir-lo al costat d’una altra persona, però el van perdre de vista a la zona de l’Auditori.

Va ser llavors quan un altre vianant els va comentar que un home li acabava d’oferir una bicicleta per 30 euros i que al dir-li que no se n’havia anat en direcció a Sant Ruf. Amb aquestes indicacions, la Urbana va trobar la bicicleta en un portal d’aquest carrer i una unitat dels Mossos va registrar l’edifici.

Va ser a l’últim pis, en una espècie de golfes, amagat sota una pila de mobles, on els agents van trobar el presumpte lladre, que va quedar detingut. La policia va comprovar que aquest home, un veí de Lleida de 33 anys i nacionalitat espanyola, seria el mateix que el dia 26 de juny va assaltar dos joves al carrer Segrià i, després d’amenaçar-los amb una navalla, es va emportar dos telèfons mòbils.

A més, el detingut compta amb més d’una vintena d’antecedents similars que hauria comès en els darrers 12 anys, en els quals també hauria estat empresonat una temporada. El jutge de guàrdia va ordenar el seu ingrés de nou a la presó.

tracking