SEGRE

BARRIS

La fumigació contra els escarabats a Cappont acaba amb desenes d'aquests

Al carrer Jaume II van aparèixer aquest dimarts molts d’aquests insectes morts, que va retirar Ilnet

Operaris d’Ilnet van retirar ahir de les voreres els insectes morts arran de la fumigació.

Operaris d’Ilnet van retirar ahir de les voreres els insectes morts arran de la fumigació.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns i ciutadans que passejaven aquest dimarts al matí pel carrer Jaume II de Cappont van topar amb una estampa una mica inusual: desenes de cucaratxes jeien mortes en voreres, calçada i zones verdes d’aquest vial. I és que a primera hora del matí, operaris municipals havien dut a terme un tractament de desinsectació, actuació que es practica a tota la ciutat especialment durant els mesos d’estiu, expliquen fonts municipals.

Aquesta fumigació provoca que els escarabats surtin del clavegueram al no poder respirar. Tot seguit, operaris d’Ilnet van realitzar una neteja intensiva de la zona per retirar els insectes davant de l’atònita mirada dels transeünts. “Feia temps que no vèiem res igual”, explica el responsable d’un establiment de la zona, que va optar per retirar ell mateix les cucaratxes i escarabats per evitar que entressin al seu local.

S’ha de recordar que l’associació de veïns del barri de Cappont va rebre diverses queixes en les últimes setmanes al patir una plaga de cucaratxes i escarabats que van arribar a habitatges i pisos. Fonts municipals van reiterar aquest dimarts que es fa “un seguiment continuat i extensiu” a tota la ciutat i s’atenen queixes puntuals que puguin aparèixer.

Les altes temperatures propicien que els insectes es reprodueixin més ràpid, per la qual cosa la incidència d’aquest tipus de plagues acostuma a ser més freqüent a l’estiu. Per la seua banda, els barris de Cappont i Pardinyes reiteren que els veïns continuen patint picades de mosquits, encara que ha minvat lleugerament la seua presència.

tracking