SEGRE

EQUIPAMENTS

IMATGES. Els ortodoxos volen resar a la nova església de Lleida aquest any

Preveuen demanar a la Paeria la llicència de funcionament provisional abans de desembre || Les obres segueixen avançant

Els operaris van cobrir ahir les parets del temple de passeig de Ronda.

Els operaris van cobrir ahir les parets del temple de passeig de Ronda.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de la nova església ortodoxa, ubicada a l’antiga comissaria de passeig de Ronda, avancen a bon ritme i els fidels preveuen poder estrenar-la aquest any. “Ens agradaria demanar abans de desembre la llicència provisional de funcionament a la Paeria per poder celebrar al nou temple les eucaristies”, explica el pare Daniel Simón.

Detalla que actualment els operaris duen a terme les actuacions prioritàries a la planta baixa, com l’arrebossat de parets i la instal·lació dels banys. En canvi, l’adequació de les sales de la primera planta preveuen abordar-la més endavant, “a mesura que disposem de fons”.

En els últims mesos, la comunitat ortodoxa ha acabat de col·locar la instal·lació elèctrica, la calefacció radiant a la planta baixa i també han instal·lat les finestres. Algunes actuacions s’han portat a terme amb els diners que han deixat alguns fidels i altres amb una subvenció del govern de Romania.

Actualment, la comunitat ortodoxa resa als baixos de l’església del Carme, situada a la rambla Ferran, una sala que els caps de setmana sol quedar petita per l’afluència de practicants.

tracking