SEGRE

SUCCESSOS

Detinguts dos joves per apedregar de matinada la porta de l'Audiència

Les càmeres de seguretat del Canyeret van gravar l’acte vandàlic

La porta de l’Audiència va ser precintada pels Mossos després de la gamberrada.

La porta de l’Audiència va ser precintada pels Mossos després de la gamberrada.MAGDALENA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous a la matinada dos joves de divuit anys com a presumptes autors de danys causats a la porta de vidre que dóna accés a l’Audiència de Lleida.

Aquests fets van tenir lloc cap a les quatre de la matinada, quan suposadament els dos acusats, un noi i una noia de nacionalitat espanyola, el primer sense domicili conegut i aquesta última veïna de Torrefarrera, van començar a llançar pedres contra l’accés a aquest edifici.Tot apunta que no es tractaria d’un intent de robatori, sinó d’una gamberrada que tampoc tindria aparentment finalitats reivindicatives ni polítiques.

Un noi i una noia de 18 anys van ser detinguts poc després dels fets al carrer Jaume II

Quan va tenir coneixement dels fets, la policia autonòmica va iniciar la recerca dels autors dels danys i finalment va trobar els dos joves sospitosos. La detenció es va produir al carrer Jaume II poc després que tinguessin lloc els fets, i els dos joves van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la capital del Segrià, on estava previst que declaressin en el transcurs d'aquest dijous.

Pel que sembla, les càmeres de seguretat de l’edifici del Canyeret van enregistrar l’acte vandàlic, per la qual cosa els autors estarien identificats. Tanmateix, aquest dijous a la tarda encara no s’havia presentat denúncia.

tracking