SEGRE

VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Acusat d'agredir el seu pare després d'una baralla en un pis de Noguerola

El jove, de 26 anys, va arremetre contra els urbans que intentaven evitar que pegués al seu progenitor || Més de 250 denúncies per violència domèstica en tres mesos

Imatge d’arxiu de la seu judicial al Canyeret.

Imatge d’arxiu de la seu judicial al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 26 anys va ser detingut aquest dilluns per la Guàrdia Urbana acusat d’agredir el seu pare a l’habitatge familiar al barri de Noguerola i intentar-ho amb un agent que volia evitar l’agressió. Segons va informar la Policia Local, els fets van tenir lloc a les 00.35 hores, quan una patrulla es va dirigir a un domicili al carrer Ramon Castejón després de rebre un avís que s’estaria produint una discussió familiar.

Una vegada al lloc, els agents van comprovar que se sentien crits des del carrer i al pujar al pis, un home els va explicar que havia discutit amb el fill, que estava molt alterat, i que aquest l’havia agredit, a més de proferir-li insults i amenaces.

Un veí va alertar que hi havia una baralla al pis i els urbans van trobar el jove molt alterat

Quan els agents van demanar a l’agressor que sortís de l’habitatge, aquest va intentar agredir un dels urbans, encara que no va arribar a ocasionar-li cap lesió. Davant de l’estat de gran ansietat que presentava el jove, els agents van intentar calmar-lo i el van retenir per evitar que tornés a agredir el seu pare.

Finalment, el van arrestar per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar i també li van imputar resistència i desobediència als agents. En els tres primers mesos de l’any, els Mossos d’Esquadra han registrat més de 250 denúncies per maltractaments en l’àmbit familiar i en la parella.

En el primer trimestre de l’any, els Mossos d’Esquadra van comptabilitzar un total de 41 denúncies per maltractaments en l’àmbit familiar en les quals les víctimes són agredides per homes de la seua família. En aquests tres mesos, la policia catalana ha arrestat un total de disset homes per aquest tipus de maltractaments tant a la demarcació de Ponent com al Pirineu, entre ells un menor d’edat.

D’aquesta manera, els Mossos van atendre entre els mesos de gener i març d’aquest any 46 dones que havien estat víctimes de violència familiar. A aquests casos s’ha d’afegir 214 denúncies per violència masclista en l’àmbit de la parella, casos pels quals s’han arrestat 69 lleidatans entre el gener i el març d’aquest any.

Demanen 3 anys de presó a un altre jove per clavar un cop de cap a l’ex La Fiscalia sol·licita tres anys de presó per a un jove de Lleida acusat de lesionar, amenaçar i coaccionar la seua exparella a l’habitatge que els dos comparteixen. Els fets, segons es va desprendre aquest dilluns del judici celebrat al Jutjat Penal 1, van tenir lloc el passat 3 de juliol quan l’acusat, segons la denúncia de la víctima i l’escrit de Fiscalia, va clavar un cop de cap al nas a la seua exparella, a més d’amenaçar-la i no deixar-la accedir a l’habitatge amb la seua filla menor per recollir les pertinences. Segons la jove, les baralles eren constants entre els dos. Per aquests fets, el Ministeri Públic demana un any de presó per a cada un dels tres delictes que se li imputen i que no es pugui atansar a la víctima durant nou anys. L’acusat, la defensa del qual va sol·licitar-ne l’absolució, va negar els fets.

tracking