SEGRE

Els promotors de Torre Salses i Gran Gardeny avancen tràmits per obrir

Recreació virtual del centre comercial Gran Gardeny Shopping Center.

Recreació virtual del centre comercial Gran Gardeny Shopping Center.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els impulsors dels projectes comercials de Torre Salses (entre la Bordeta i els Magraners) i Gran Gardeny (al costat del Camp Escolar) ratifiquen la intenció de tirar endavant aquestes iniciatives. Fonts de la promotora de Torre Salses confien que la Generalitat els doni finalment al setembre el vistiplau, després que recentment la comissió d’Urbanisme deixés sobre la taula l’expedient de modificació del traçat del vial Víctor Torres, que donarà accés a aquesta zona comercial de mitjanes superfícies. En tot cas, van indicar que si no aconseguissin encara l’aprovació, la legalitat els empara per poder desenvolupar igualment el projecte i van afegir que estan avançant en la tramitació.

Quant a Gran Gardeny, fonts pròximes a la promotora van assegurar que ultimen les negociacions amb els operadors que s’instal·laran al centre comercial que preveuen al costat dels instituts del Camp Escolar. Van afegir que la intenció és començar les obres en el pròxim trimestre.

Així mateix, Carrefour va anunciar que obrirà a finals del 2020 al costat de l’Ll-11 (davant de l’antic hotel Ilerda) un hipermercat de 8.000 metres quadrats, un centenar de botigues, establiments de restauració i cines, amb una inversió de 180 milions.

tracking