SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Dos detinguts per quinze robatoris a cases de Lleida, Alpicat i Alcoletge

Actuaven de nit, en xalets i habitatges unifamiliars, on saltaven la tanca i forçaven alguna finestra || Es van endur joies, diners, ordinadors i tres cotxes dels garatges

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat dos joves de 20 i 29 anys com a presumptes autors de quinze robatoris amb força a l’interior de domicilis. Les detencions són fruit d’una investigació iniciada a començaments de juliol, després de detectar-se diversos robatoris perpetrats amb el mateix modus operandi. En tots els casos, els assalts es produïen a la franja nocturna, en xalets o cases unifamiliars. Els lladres saltaven la tanca perimetral i forçaven alguna finestra per accedir a l’interior de les cases. Una vegada a l’interior, sostreien joies, diners i ordinadors portàtils, entre altres objectes. A més, en tres dels robatoris, els lladres també van sostreure un vehicle que estava estacionat, amb les claus posades, al garatge. Tot apunta que robaven els vehicles per transportar els objectes sostrets i per dificultar la investigació policial en cas de ser detectats.

Les indagacions van acabar dimarts passat a la matinada amb la identificació de dos joves, de nacionalitat romanesa i veïns de Lleida, com a presumptes autors dels robatoris. Se’ls acusa de quinze robatoris amb força, comesos entre l’1 i el 22 de juliol a cinc cases de Lleida, sis d’Alpicat i quatre d’Alcoletge. Els Mossos van entrar dimecres en una nau, situada a la partida Vallcalent de Lleida, que els detinguts utilitzaven per emmagatzemar els objectes sostrets, així com al domicili dels detinguts, situat al carrer Ballester de Lleida. La investigació segueix oberta per aclarir la procedència dels objectes intervinguts. Els detinguts van passar ahir a disposició judicial i almenys un va ingressar en presó preventiva.

tracking