SEGRE

EQUIPAMENTS TURÍSTICS

El Parador ja supera les 1.300 reserves i frega el ple a l'agost

Ara és del 79% i els gestors confien a arribar a la plena ocupació la majoria del mes || Obrirà el pròxim dia 10, amb la plantilla pràcticament al complet

Vista del claustre de l’antic convent del Roser, que acull la recepció, la sala de reunions i la cafeteria del nou hotel.

Vista del claustre de l’antic convent del Roser, que acull la recepció, la sala de reunions i la cafeteria del nou hotel.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A falta de dos setmanes per a l’obertura del Parador del Roser (es posarà en marxa el pròxim dia 10 d’agost), ja s’han formalitzat més de 1.300 reserves i l’ocupació és del 78,9% durant el mes d’agost. Així ho van indicar ahir fonts de Paradores Nacionales, que van celebrar la bona acollida d’aquest nou equipament hoteler que va ser inaugurat el passat dia 20 pel president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

“Confiem que segueixin en augment les reserves i fregar la plena ocupació la majoria dels dies de l’agost, la qual cosa seria una molt bona notícia”, van assenyalar. El preu de l’habitació doble és a partir dels 85 euros amb esmorzar.

Compta amb 53 habitacions dobles i la conversió de convent a hotel va costar 16,5 milions d’euros

També encara la recta final el procés de selecció del personal que treballarà a l’hotel, ubicat a l’antic convent dominic del carrer Cavallers. Dels vint-i-vuit empleats amb què comptarà l’establiment, tres ja estan realitzant formació en altres paradors nacionals de la província (ubicats a la Seu d’Urgell, Arties i Vielha), i està previst que el pròxim dia 10 arranqui l’equipament amb “pràcticament” tota la plantilla al complet. Val a recordar que el procés de selecció va provocar una allau d’inscrits per aspirar a treballar en aquest hotel de quatre estrelles.

Les obres de conversió del Roser en un parador van començar el 2010 i tenien un termini d’execució inicial de dos anys i mig, que es van dilatar arran de la crisi i la suspensió de pagaments de l’adjudicatària. El cost total de l’obra supera els 16,5 milions d’euros, finançats majoritàriament per Turespaña (gairebé 15 milions) i la resta, per Paradores de Turismo (instal·lacions i decoració).

L’hotel compta amb cinquanta-tres habitacions dobles situades a l’entorn de l’antic claustre, transformat en la recepció i la cafeteria.

tracking