SEGRE

FESTIVAL

“La gent es va evacuar sola i els bombers van tardar a arribar”

La lleidatana Alejandra Barco va viure dissabte el foc que va arrasar l’escenari del Tomorrowland Barcelona || Critica la falta d’informació en ple sinistre

L’escenari de Tomorrowland mig cremat.

L’escenari de Tomorrowland mig cremat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La lleidatana Alejandra Barco és una de les assistents al festival Tomorrowland, a Santa Coloma de Gramenet, i va viure en primera persona l’incendi de l’escenari.

La jove estava demanant a la barra de l’organització quan va percebre que disminuïa el volum de la música. “Hi havia molta gent i després d’uns deu minuts fent cua, els cambrers em van dir que deixaven de servir copes perquè hi havia foc a l’escenari”, i quan es va girar va veure que la part dreta de l’escenari es cremava. “Ningú sabia què passava, hi havia una flama enorme i una gran columna de fum”, però va assegurar que, tot i així, no hi va haver moments de pànic.

La música va deixar de sonar i les pantalles, que retransmetien en streaming els concerts de l’edició de Brussel·les, van indicar als assistents que es dirigissin a les sortides d’emergència.

“Em van dir que deixaven de servir copes perquè hi havia foc a l’escenari” del festival a Santa Coloma

Alejandra sí que va criticar la falta d’informació que van rebre i la tardança dels bombers ja que assegura que “la gent es va evacuar sola, però molt ordenadament”, malgrat que celebra que sí que hi havia ambulàncies preparades “per si de cas”.

Afortunadament, no es van haver de lamentar ferits, encara que la jove pensa que si l’incendi, que va tenir lloc cap a les deu de la nit, “hagués passat més tard, quan la gent ja porta algunes copes de més, podria haver estat un desastre”.

Ella es va gastar aproximadament setanta euros en l’entrada i uns cinc euros més en el braçalet “prepagament” amb què es compraven les begudes, diners que l’organització, Unite Barcelona, ja ha confirmat que tornarà íntegrament.

D’altra banda, els organitzadors van atribuir ahir el foc a un problema tècnic i van assegurar que hi ha una investigació oberta. Els tècnics van descartar danys al recinte Can Zam, que acollia el festival.

L’escenari de Tomorrowland mig cremat.

L’escenari de Tomorrowland mig cremat.EFE

tracking