SEGRE

EQUIPAMENTS

Els veïns insten a simplificar tràmits per a activitats i serveis

El bar del centre cívic de Balàfia està tancat des del gener.

El bar del centre cívic de Balàfia està tancat des del gener.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació d’Associacions de Veïns (FAV) de Lleida insta les administracions a simplificar els tràmits burocràtics que “eternitzen qualsevol iniciativa empresarial”.

Així ho defensa Toni Baró, el seu president i també el representant veïnal de Balàfia, i posa com a exemple la licitació del servei de cafeteria dels centres cívics de la Mariola i del seu barri, tancats a l’espera que es licitin de nou, com va publicar aquest diari, a l’incomplir les ofertes presentades les clàusules administratives del contracte.

“Per organitzar una festa de l’escuma al barri, vam haver de dedicar tot un matí a fer gestions i a tramitar els permisos corresponents, que també incloïen demanar a la concessionària de l’aigua autorització perquè ens deixés utilitzar una presa d’aigua pública”, indica Baró. D’altra banda, assegura que en els últims anys les associacions veïnals han patit un enduriment de la reglamentació que frena l’organització d’activitats.

Respecte a les licitacions en curs del servei de cafeteria dels locals de la Mariola i Balàfia −tancats des del juny i el gener, respectivament−, ja s’han obert les ofertes tècniques i ben aviat està previst que s’obrin les econòmiques. Baró confia, en aquest sentit, que al setembre siguin adjudicats els dos contractes, ja que el bar “és un punt de trobada de veïns”.

tracking