SEGRE

DELINQÜÈNCIA

Veïns del Barri Antic denuncien tràfic de drogues en un bloc okupat

Al carrer Sant Carles, i reclamen més contundència policial per frenar-lo

Imatge d’aquest bloc, situat a la confluència dels carrers Sant Carles i Jaume I.

Imatge d’aquest bloc, situat a la confluència dels carrers Sant Carles i Jaume I.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Entitats veïnals del Barri Antic denuncien que el bloc situat al número 11 del carrer Sant Carles, a la cantonada amb Jaume I El Conqueridor, té la majoria de pisos okupats il·legalment per persones que trafiquen de forma continuada amb drogues.

“Fa gairebé cinc mesos que estem així i gairebé cada dia ha de venir la Guàrdia Urbana o els Mossos perquè hi ha baralles i venda de droga. Tots els pisos estan okupats i ho hem denunciat diverses vegades”, va explicar un portaveu de l’associació de Jaume I.

“Veus que els truquen des de baix i els tiren les paperines, sense cap control. Es trafica de forma evident. No s’actua amb contundència i no entenem per què, quan és una qüestió purament policial”, va corroborar un responsable de la plataforma del Pla de l’Aigua, que va indicar que els enfrontaments entre els mateixos okupes també són freqüents.

Els veïns també han constatat un augment dels robatoris a persones grans i a alguna entitat del barri, així com més soroll a la nit, entre altres molèsties. L’associació de Jaume I s’ha posat en contacte amb una entitat bancària propietària de la majoria dels pisos perquè insti a desallotjar-los, però sense èxit. De fet, es tracta d’un bloc bastant nou, ja que es va construir fa uns deu anys.

La plataforma del Pla de l’Aigua reclama més contundència policial per atallar problemàtiques com aquesta, combinada amb més presència de treballadors socials al carrer per fer front a qüestions més vinculades a problemes socials.

tracking