SEGRE

EQUIPAMENTS

Menjador en tres torns al faltar espai al Frederic Godàs

L’Ampa ho provarà al setembre per la negativa d’Ensenyament a ampliar-lo || També vol arreglar uns lavabos en desús

Al menjador de 140 metres quadrats coincideixen 150 alumnes.

Al menjador de 140 metres quadrats coincideixen 150 alumnes.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El col·legi Frederic Godàs ampliarà de dos a tres els torns de menjador a partir del pròxim setembre per pal·liar així la falta d’espai al menjador, que obliga que els alumnes estiguin amuntegats. I és que en 140 metres quadrats arriben a dinar 150 alumnes simultàniament.

Així ho va explicar aquest dimecres la presidenta de l’associació de mares i pares de l’escola, Marga Almirall, que va assenyalar que és l’alternativa per la qual optaran després que Ensenyament els comuniqués que de moment no disposa de pressupost per ampliar les instal·lacions.

A l’organitzar dos torns, arribaven a coincidir 150 alumnes en 140 m

“Hem visitat altres col·legis que organitzen més d’un torn de menjador per distribuir els alumnes per veure com els funcionava i el provarem aquest curs, a veure com ens va i si tenen temps a menjar sense pressa”, va explicar. Així, de les 12.30 a les 15.00 hores organitzaran tres torns en lloc dels dos que fins ara hi havia.

D’altra banda, l’Ampa insta la conselleria d’Ensenyament i la Paeria a coordinar-se i arreglar els lavabos de la primera planta del col·legi, en desús des de fa deu anys. “No sabem qui és la responsable de les obres, però els instem a asseure’s per coordinar-les. Les canonades estan despenjades i hi ha problemes d’humitat. Només els utilitzem per guardar els estris i els productes dels professionals de la neteja”, explica Almirall, que recorda que al col·legi estudien uns cinc-cents alumnes i que aquests lavabos, ubicats a la primera planta, els utilitzaven els alumnes de primer, segon, tercer i quart de Primària.

Lamenta que les administracions inverteixin “grans sumes de diners en projectes de poca utilitat”, va sentenciar. La direcció i les famílies també van plantejar la necessitat de disposar de cuina pròpia.

Respecte a la sufocant calor que van patir els estudiants a classe els últims dies de curs, la Fapac insta el departament d’Ensenyament a abordar la problemàtica i planificar i executar mesures concretes. Incideix que al setembre encara fa molta calor.

tracking