SEGRE

SUCCESSOS

Un jove de la Mariola mor ofegat a les piscines municipals de Gardeny

Va accedir al recinte saltant la tanca després que la instal·lació tanqués al públic

Imatge del recinte en el qual es troba la piscina, ahir a la nit poc després dels fets.

Imatge del recinte en el qual es troba la piscina, ahir a la nit poc després dels fets.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de la Mariola de 21 anys va morir aquest dimecres a última hora de la tarda a l’ofegar-se a les piscines municipals de Gardeny, segons va informar la Paeria. La víctima, Arturo Oliver Oliver, va accedir al recinte saltant la tanca després que la instal·lació tanqués al públic a les 19.30 hores.

Un operari encarregat del manteniment de la piscina va trobar cap a les 20.00 hores una persona ofegada dins de la piscina, segons l’alcalde accidental Joan Gómez, que va afegir que “la mateixa família s’hi ha atansat minuts després i ha explicat a la Guàrdia Urbana que en ocasions el jove accedia al recinte quan es tancava al públic”.

Precisament, veïns de la zona van explicar aquest dimecres que sovint han d’avisar joves que salten de la perillositat que suposa el bany sense vigilància. “Des de l’inici de l’estiu és constant que saltin cada dia”, van apuntar.

Emergències va rebre a les 20.06 hores l’avís del succés però no hi va arribar a intervenir perquè els van informar que la mateixa família havia tret el jove de l’aigua i l’estaven portant cap a un hospital, segons van informar des del Sistema d’Emergències de Catalunya (SEM).

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que van anar fins al lloc, han obert una investigació per aclarir el succés. Així mateix, l’autòpsia que es practicarà a l’Institut de Medicina Legal serà la que determinarà les causes exactes de la mort.

La víctima és d’una família que actualment viu als blocs Joan Carles, a la Mariola, i anteriorment havia residit al Barri Antic i en l’assentament de Tarradellas a Cappont. Pel que sembla, el jove tenia algun tipus de malaltia, segons van explicar aquest dimecres a aquest diari fonts veïnals que coneixen la família.

Primer mort enguany en un sinistre d’aquestes característiques El jove mort aquest dimecres és la primera víctima mortal d’aquest estiu en una piscina a Lleida. Tanmateix, sí que hi ha hagut dos ofegaments mortals en un altre tipus de llocs. El dissabte 29 de juliol, un veí d’Alcarràs de 42 anys va morir al caure de forma accidental a un canal al costat del riu Segre mentre passejava amb la família. Un mes abans, submarinistes dels Mossos van rescatar el cadàver d’un home que va aparèixer al canal d’Aragó i Catalunya al seu pas per la Saira, a Almacelles.

tracking