SEGRE

PATRIMONI SUBHASTA

Defensa posa a la venda per mig milió set pisos a Lleida i Tremp

Tres a la Mariola, per entre 66.000 i 84.000 €, i quatre més a la capital del Jussà || Es tracta d’habitatges desocupats que el Govern té en propietat i no utilitza

Dos dels tres pisos a la venda a Lleida s’ubiquen en aquest immoble de la Mariola.

Dos dels tres pisos a la venda a Lleida s’ubiquen en aquest immoble de la Mariola.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri de Defensa posa a la venda a través d’un procés de subhasta pública set habitatges de la seua propietat a la província de Lleida, tres d’ubicats al barri de la Mariola de la capital de Ponent i quatre més a Tremp, amb les quals preveu ingressar 524.928 euros. Segons l’anunci publicat pel ministeri, es tracta de pisos desocupats i que en el passat havien servit per allotjar membres de l’Exèrcit. En concret, en el cas de Lleida ciutat són tres pisos ubicats al carrer Indíbil i Mandoni números 23 i 25, de més de 120 metres quadrats i el preu dels quals és de 66.328 euros, 81.021 i 84.527 euros en la primera subhasta. Els quatre habitatges de la capital del Pallars Jussà estan ubicats al número 25 de l’avinguda Alcalde Altisent i el ministeri les posa a la venda per 83.745 euros, 96.236, 88.172 i 94.898 euros. Són habitatges que es van construir a la dècada dels noranta, després que un altre bloc de vivendes per a militars ubicat al centre de la localitat es quedessin petites per allotjar els membres i les seues famílies de l’acadèmia de Talarn.

El Govern central ha impulsat durant els últims anys diverses “macrosubhastes” d’immobles amb l’objectiu de desfer-se de propietats que ja no els són útils i recaptar diners mitjançant licitacions obertes o de venda directa. Segons indica el plec de condicions, els interessats a adquirir algun pis han de presentar la documentació corresponent i les ofertes abans del dia 18 de setembre a través de la pàgina web de l’institut de l’Habitatge (Invied). Hi ha l’opció de concertar cita prèvia per visitar els pisos.

tracking