SEGRE

CONSUM

Renfe torna a ofertar aquest divendres 25.000 bitllets a 25 euros

Una vegada que s’esgoti la promoció es tancarà la campanya fins el mes de setembre

Renfe torna a ofertar aquest divendres 25.000 bitllets a 25 euros

Renfe torna a ofertar aquest divendres 25.000 bitllets a 25 eurosEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe posarà de nou a la venda aquest divendres 25.000 bitllets a 25 euros en el marc de la promoció de l’aniversari del AVE, ha informat la companyia.

Es tracta de la cinquena tanda de bitllets a aquest preu amb què es podrà viatjar a qualsevol destinació de la xarxa AVE i Llarga Distància entre el 4 de setembre i el 30 de novembre.

Segons Renfe, els bitllets estaran disponibles a partir de les zero hores de divendres i una vegada que s’esgoti la promoció es tancarà la campanya fins el mes de setembre.

La campanya del mes de juliol passat, que es va avançar al dia 9, es va reforçar amb 10.000 bitllets més davant de la forta demanda dels usuaris i es van vendre els 35.000 en només 32 minuts.

Després de l’èxit de la promoció en les edicions anteriors, la companyia ha apuntat que continua amb la millora dels seus sistemes de venda per evitar que el seu web es col·lapsi per la massiva afluència de compradors.

Entre altres mesures, Renfe ja va duplicar l’amplada de banda d’internet per a una navegació més àgil, va ampliar els servidors de processos de l’operació de venda i va bloquejar certes IPs intrusives.

tracking