SEGRE

URBANISME INDÚSTRIA

Projecte per diagnosticar l'estat de les infraestructures dels polígons i millorar-les

La Paeria licita l’assistència tècnica per avaluar la situació actual i concretar propostes de reforma i un calendari per executar-les || Reparar l’asfalt del d’El Segre, prioritari per als empresaris

Vista aèria de part del polígon industrial El Segre.

Vista aèria de part del polígon industrial El Segre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La millora dels polígons industrials de la ciutat és una assignatura pendent des de fa anys, especialment del d’El Segre. Fa temps que els empresaris amb negocis en aquesta àrea alerten, per exemple, del mal estat del paviment i la falta d’aigua potable, i la Paeria ha iniciat ara un pla per millorar les infraestructures de les zones industrials de la capital. Per a això, l’ajuntament ha licitat aquest mes l’assistència tècnica per a la redacció d’un document “que serveixi de base de treball per afrontar la reforma i millora dels polígons industrials de la ciutat”. En concret, es tracta d’efectuar un diagnòstic de l’estat actual de les seues infraestructures i propostes de millora, així com establir un calendari per fases d’execució de les reformes, tal com indica el plec de prescripcions administratives de la licitació.

El document ha d’establir també una estimació econòmica del cost global del projecte. L’import del contracte d’assistència tècnica, que serà de tres mesos, ascendeix a 16.335 euros. La idea és que un gabinet d’enginyeria proporcioni el seu suport a la presa de dades, l’elaboració de plans i l’aportació de documents per portar a terme la radiografia de les infraestructures dels polígons.

El president de l’associació d’empresaris del polígon El Segre, Josep Tarragona, va afirmar que el consistori no li ha comunicat encara aquest projecte i va apuntar que l’actuació que consideren prioritària és la reparació del paviment dels vials, que estan en un estat que “fa mal a la vista”. En una reunió del mes de maig passat amb els representants dels empresaris, l’alcalde, Àngel Ros, ja va reconèixer la necessitat d’invertir en aquest projecte, sempre tenint en compte la disponibilitat pressupostària de la Paeria.

tracking