SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben tres gossos i un gat maltractats en un pis okupat del carrer Segrià

Estaven abandonats, sense menjar ni beure

Els fets van tenir lloc en un pis del carrer Segrià.

Els fets van tenir lloc en un pis del carrer Segrià.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va trobar ahir tres gossos i un gat abandonats i maltractats en un pis del carrer Segrià. Els animals estaven ferits i malalts, ja que no tenien al seu abast cap recurs per sobreviure, ni menjar ni aigua. Segons va informar ahir la policia local, una patrulla es va dirigir fins a un pis del carrer Segrià a les 00.20 hores al rebre un avís de queixes dels veïns, que alertaven d’una forta olor de putrefacció i de molèsties pels lladrucs de gossos. Els agents van trucar diverses vegades a la porta del pis d’on provenien aquestes molèsties, sense obtenir resposta. Des de la sala es van fer diverses gestions per trobar el propietari de l’habitatge, que consta a nom d’una empresa, sense poder localitzar ningú.

Al seu torn, un veí del bloc va comunicar a la Urbana que el pis en qüestió havia estat okupat per diversos joves que es dedicaven a organitzar festes però que no hi pernoctaven, i que havien deixat diversos gossos al seu interior, que ocasionaven molèsties i que estaven mal atesos.

Segons els veïns, el pis havia estat okupat per joves que organitzaven festes a l’interior

Finalment, els agents van accedir a la terrassa del pis a través de l’habitatge d’un veí i van trobar tres gossos i un gat sense aliments ni aigua a l’abast per sobreviure. Els animals presentaven ferides i estaven envoltats d’una gran quantitat d’escombraries.

Els agents van rescatar els animals i van activar el servei veterinari per confinar-los a la gossera municipal per a la seua recuperació.

Al seu torn, la Guàrdia Urbana va obrir una investigació per determinar la propietat dels animals i trobar el responsable o responsables d’aquests fets que poden ser constitutius d’una infracció penal per maltractament i abandó d’animals de companyia.

tracking