SEGRE

UNIVERSITAT FORMACIÓ

Setanta alumnes de la UdL comencen abans el curs per reforçar assignatures bàsiques

Rècord d’inscrits en classes de repàs de física i matemàtiques per a matriculats de primer en enginyeries

El curs zero de física per a alumnes de primer de l’Escola Politècnica Superior va començar ahir.

El curs zero de física per a alumnes de primer de l’Escola Politècnica Superior va començar ahir.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una setantena d’alumnes matriculats a primer d’enginyeries que imparteix la Universitat de Lleida (UdL) han preferit escurçar dos setmanes les vacances d’estiu per repassar física i matemàtiques, assignatures bàsiques en aquestes carreres. Per això, s’han inscrit en els denominats cursos zero o preparatoris, que ofereixen l’Escola Politècnica Superior i la d’Agrònoms.

En el primer centre, van començar ahir, compten amb una trentena d’inscrits i acabaran el dia 8 de setembre. A Agrònoms, començaran demà amb entre trenta-cinc i quaranta matriculats i finalitzaran també el 8 de setembre. Aquestes xifres suposen un rècord, ja que en anys anteriors eren al voltant d’una quinzena. La UdL programa aquests cursos precisament per refrescar els principals conceptes d’aquestes dos matèries bàsiques amb l’objectiu d’ajudar els estudiants a afrontar amb garanties el primer curs d’enginyeria.

L’Escola Politècnica Superior i la d’Agrònoms programen aquests cursos per refrescar conceptes

De fet, la Politècnica ja ha constatat un bon rendiment durant el curs acadèmic entre els alumnes que en anys anteriors van seguir aquestes classes de repàs, dirigides a estudiants de nou ingrés d’Arquitectura Tècnica o de les enginyeries Informàtica, Mecànica, Electrònica, Industrial i Automàtica i de l’Energia i la Sostenibilitat.

En el cas d’Agrònoms, estan destinats a matriculats a les enginyeries Agrària i Forestal, encara que també poden ser d’ajuda per als inscrits a Biotecnologia i a Ciència i Tecnologia dels Aliments.

Dos alumnes matriculats a Enginyeria Mecànica van explicar ahir, després de la primera classe de física, que els servirà per no començar primer “de zero” i evitar una possible “patacada”. Uns altres tres, que faran Enginyeria Informàtica, van indicar que aquestes classes prèvies els permeten posar-se al dia de conceptes que no han estudiat al no haver cursat Batxillerat, sinó un cicle formatiu.

D’altra banda, totes les facultats i escoles de la Universitat de Lleida han organitzat per al 12 de setembre una jornada de benvinguda per als nous alumnes de primer.

El curs zero de física per a alumnes de primer de l’Escola Politècnica Superior va començar ahir.

El curs zero de física per a alumnes de primer de l’Escola Politècnica Superior va començar ahir.ÒSCAR MIRÓN

tracking